Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kog Ranked quadra & lose

Mysiałke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 Phatomy bo nie mogłem się nafeedować na tego IE :) Żebyś wiedział że niszczyłem wszystko, tylko że wtedy to już byłem sam żywy i padałem.

zreszta co sie tak do tych 2 dancerów przyczepiacie? jest kryt i jest AS, jest efektywne, ale nie, bo tak wszyscy mówią. według mnie 2x dancer zamiast GA jest jak najbardziej viable ._.

GA się bierze jak się pada, bo nie umie sie ustawić w team fightcie. ale kog ma to do siebie, że ma duży range, i wcale nie jest tak strasznie potrzebne.

Opublikowano

0 survi? Kog z infinity + phantom jest w stanie wycarrować, więc miałeś kijowy ten build, poza tym kog quadra to nic trudnego.

<>

Opublikowano

zawsze ktos powie, ze quadra lub penta kims tam to nic trudnego. ja ci gratuluje quadry na rankedzie, chociaz ten build 2x phantom to cos nie tego :P

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Na kogu sie nie znam, wiec nie bd krytykował buildu. nie chce być jak nauczyciele w polskich szkołach i mówić o czymś o czym nie mam pojęcia... No i gratulacje ;) Mi na rankedzie sie udało pente caitlyn zrobic ;) nawet jest w tym dziale gdzies ten temat.

Opublikowano

Sprobuj zbuduowac Zeal - IE - PD GA LW i pozniej BT jak masz PD i IE to polecam zielona potke w team fightach jak wlacysz W najlepiej stoj i bij za sciana :) no ale tez jakos bezpiecznie bo ktos z dashem moze cie zabic gz quadry chujowy miales build dlatego tez przegrales :D

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

a ja wbiłem quadre jaxem na rankedzie :P

a co do tematu to nie lepiej mieć 2 bloody zamiast tych dwóch pd? Mi się wydaje ze jeden pd starczy. Albo tak jak pisałem gdzieś indziej. Frozen maleta bo on spowalnia a przy okazji trochę hp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...